Loading...

Live & event

Konsert / Konferanse / Broadcast

Jonny kamera Mods konsert stadion

Flerkamera

To eller ti kamera, en god flerkameraproduksjon krever kompetent personell og høykvalitets utstyr. Vi har jobbet med internasjonalt anerkjente bildeprodusenter, og kjenner kravene som stilles til kvalitet og gjennomføringsevne.

Bilde av en konferansesal med teknikk i forgrunnen.

AV-teknikk

Vi sikrer en trygg avvikling av presentasjoner, filmer og interaksjonsverktøy. Førsteklasses utstyr bidrar til stabil produksjon fra første slide, og våre erfarne teknikere sørger for at du kan konsentrere deg om innhold og framføring.

7. etasje Finansparken

Streaming

Med dyktige teknikere og gode verktøy har vi gjort live produksjoner  siden 1999. Vi streamer til de destinasjonene du har behov for, og våre mobile, skreddersydde systemer er klare til sending på kort varsel.

Les mer
3 kamera i studio-setting.

LED-skjerm

Vår 2,6 mm Unilumin LED-skjerm gir fantastisk bildekvalitet, og kan fleksibelt rigges fra tak og på gulv. Den høye oppløsningen er perfekt til konferanser, konserter og messer, og med paneler som kan bues sømløst opp til 40 grader kan vi gjøre kreative og spenstige løsninger!

Spørsmålstegn på en scene

Rådgivning

Har du et prosjekt som du er usikker på hvordan du skal løse? Vi bistår gjerne! Med et stort kontaktnett og god kjennskap til bransjen lager vi ofte spesialtilpassede løsninger for våre kunder.

X

Send oss en melding
med din forespørsel.

Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart som mulig!
Ups! Her gikk noe galt. Ring oss, eller send en e-post.