Loading...
Videofotografer offshore sittende i helikopterdøra

Film & Foto

Corporate / Dokumentasjon / Reklame

Filmsett utendørs med skuespillere og fotografer

Filmproduksjon

I tre tiår har vi produsert film for kultur og næringsliv i inn og utland. Vi gjør reklame, informasjon, kampanjer, statements og mye mer. Med tett oppfølging skreddersyr vi film som formidler dine visjoner.

Mann står og ser på slep av plattform om kvelden.

Foto

Er det på tide med nye ansattbilder? Eller skal du snart presentere et nytt produkt? Er det en "happening" du ønsker å dokumentere? Vi gjør stillfoto både på lokasjon og i studio, og leverer blant annet portretter, gruppebilder, dokumentasjon, og produktfoto.

Drone flyr i nærheten av oljeinstallasjon i vannet

Drone

Luftfoto er en av våre spesialiteter, og vi var tidlig ute med droner. Vi løser ulike typer oppdrag, ofte med stor kompleksitet. Med spesifikk tillatelse fra Luftfartstilsynet kan vi fly fra båter i bevegelse, nær installasjoner offshore, og med redusert avstand til tredjepart.

Johan Sverdrup offshore

Offshore

Våre sertifiserte fotografer og dronepiloter har filmet og fotografert på de fleste felt på norsk sokkel. Vi er fleksible både når været slår om, og når operasjonene sklir. Takket være robuste rutiner og veltrent situasjonsforståelse, håndterer vi utfordrende forhold trygt og sikkert.

Timelapse

Ønsker du å dokumentere framdriften i et byggeprosjekt? Vi leverer toppmoderne time-lapsesystemer som tåler vind og vær over flere år, og som gir deg tilgang til bilder og auto-genererte videosekvenser via en webportal.

Showreel

Eksternt bilde av næringslokale.
Person står og ser på slep av plattform.
Person kikker på stjernehimmel med stjernekikkert.
Foto av tre ansatte i kjeledress.
Håndballspiller som kaster en ball mot kamera.
Person ser på slep av plattform
X

Send oss en melding
med din forespørsel.

Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart som mulig!
Ups! Her gikk noe galt. Ring oss, eller send en e-post.