Woldcam og Fabel Media

Woldcam AS har i over 20 år levert produksjon til primært olje- og gass-industrien, mens Fabel Media AS, som ble etablert i 2012, har hatt hovedfokus på å utvikle kreative konsepter.

Vi går sammen for å kunne stå sterkere i et presset marked, og vil henvende oss til privat og offentlig sektor. Slik markedet har utviklet seg har vi dreid vår satsing også i retning offentlige og private selskap innen andre bransjer. Vi har lang erfaring innen bransjen og ser vi fram til tett samarbeid med nyere aktører

Fabel Media AS ble etablert i 2012 og har fra starten hatt fokus på å utvikle kreative konsepter til privat og offentlig sektor. Ved å gå inn i et tett samarbeid med Woldcam blir vi sammen en uavhengig leverandør av blant annet film, flerkameraproduksjon, mediatrening, reklamefilm, foto, web-tjenester, grafisk design, visuelle effekter, og apps. Med samarbeidet vil vi altså kunne tilby et bredere spekter av tjenester til både eksisterende og nye kunder

Fra og med mars er Fabel Media og Woldcam samlokalisert i Lagerveien på Forus med Woldcam Holding som felles eier.