HD flerkamerasystem

Vi har bygget om vårt flerkamerasystem til full HD. Vår gamle OB-flight (Outside Broadcasting) har siden 2008 levert gode bilder i mange sammenhenger, men nå var tiden kommet for å oppgradere.

Systemet baseres på Sony sine nye HSC100 kameraer som låner teknologi og bildesensorer fra toppmodellene i studioserien. Kameraene er av høy kvalitet og gir langt bedre resultater enn mindre HD/HDV-kameraer. Takket være omfattende prosesseringsverktøy kan bildene optimaliseres og justeres for å gi gode resultater selv under krevende forhold.

Flerkamerasystemet er basert på digital triax, noe som gir lav delay og mulighet for opptil 1200 meter kabelstrekk. Med strøm og signaler samlet i én kabel foregår opp og nedrigg enkelt og effektivt, samtidig som full HD toppsøker og gode retur- og intercom-funksjoner gir fotografen de beste arbeidsforhold.

HD-flighten er som standard utstyrt med opptil fire kamera over triax (kan utvides etter behov), samt ett eller flere trådløse kamera.

Vi leverer flerkameraproduksjon av høy kvalitet, til hyggelige priser. Ta kontakt for en prat!