Filmproduksjon

Siden starten i 1995 har filmproduksjon vært vårt hovedfokus, og vi har produsert utallige informasjonsfilmer, HMS-filmer, dokumentarer, nyhetsinnslag, reklamefilmer, musikkvideoer, og dokumentasjonsfilmer. Vi gjør oppdrag i inn- og utland, onshore og offshore. Vår allsidige erfaring brukes for å gi deg den beste løsningen ut fra oppdragets forutsetninger. Vi leverer innen ulike sjangre og bransjer, men har spesialkompetanse på følgende områder:

HMS

Vi har lenge levert filmproduksjon relatert til helse, miljø og sikkerhet, og har tilegnet oss mye kompetanse på området, noe som gjør oss godt rustet til å ivareta oppdragsgivers interesse. Vi tilpasser filmer til sikkerhetskurs og konferanser, med høy kvalitet og god dialog med oppdragsgiver som våre viktigste målsetninger.

Offshore

Vi har omfattende erfaring med filmproduksjon offshore, og mange av våre medarbeidere har gyldige sikkerhetskurs. Vi er godt kjent med dos and don'ts ombord og setter alltid sikkerheten i første rekke. I en bransje hvor man sjelden kan planlegge god tid i forveien legger vi stor vekt på å kunne levere det nødvendige mannskap på kort varsel.

Dokumentasjon

Woldcam har siden starten gjort dokumentasjonsopptak for ulike typer næringsliv. Erfaring fra vidt forskjellige bransjer har gjort oss effektive og lært oss mye om hvordan oppdragene kan løses best mulig.